Монастирський з командою летіли у Харківську область

Стало відомо, куди летіла команда МВС на гвинтокрилі, який сьогодні розбився у Київській області. Денис Монастирський зі своїм заступником Євгеном Єніним та держсекретарем МВС Юрієм Лубковичем прямувли на Харківщину. 

Про це розповів керівник Нацполіції в Харківській області Володимир Тимошко:

«Сьогодні я мав зустріти, мав потиснути руки, мав… побачити не тільки керівників, ні, – Друзів, яких Поважав, яких чекав. Розмовляв вчора, сьогодні, зі всіма, хто був на борту, поговорив і виїхав зустрічати, зустрічав. Неможливо передати словами, неможливо просто повірити!».

Нагадаємо, сьогодні вранці, 18 січня, у Броварах розбився гвинтокрил ДСНС.Внаслідок авіакатастрофи загинуло керівництво МВС: міністр Денис Монастирський, перший заступник міністра та державний секретар. 

Крім того, загинули дорослі та діти, які перебували на території дитячого садка, куди впав гвинтокрил. Загалом загинуло 13 дорослих та 3 дітей, більше 20 поранено. 10 із постраждалих – діти. 

Слідчі розглядають кілька версій падіння гвинтокрила, про будь-які висновки зараз говорити зарано.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER