В Білорусь прибув ще один залізничний ешелон з російськими військовими

В ніч на 7 січня в Білорусь перекинули 700-800 російських військовослужбовців. Попередній ешелон прибув на територію країни-союзника Росії 6 січня.

Про це повідомляє моніторингова група «Беларускі Гаюн», передає Центр журналістських розслідувань.

Так, вночі 7 січня через станцію «Смоленськ» проїхав ешелон з 15-ма пасажирськими вагонами. Кінцевим пунктом призначення потяга була станція «Вітебськ». За попередніми даними у вагонах перебували до 800 військових РФ.

Така ж кількість російських загарбників прибула на станцію «Вітебськ» 6 січня. Тобто за останні два дні Росія перекинула до Білорусі від 1400 до 1600 особового складу.

«Додатковим підтвердженням є те, що ввечері 6 січня в різних місцях міста було помічено солдатів ЗС РФ, які ходили групами по кілька осіб і відвідували магазини», – йдеться в повідомленні моніторингової групи.

Нагадаємо, Росія знову може вторгнутися в Україну через Білорусь на «річницю» невдалої спроби. Держава-агресор не відмовилися від намірів захопити столицю. 

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER