У Миколаєві ліквідовують наслідки вчорашньої ракетної атаки

Сьогодні, 1 січня, у Миколаєві комунальні служби ліквідовують наслідки вчорашньої ракетної атаки. Вони прибирають уламки, каміння та землю з проїжджої частини. Згодом полагодять частину дорожнього огородження.

Про це розповів мер Миколаєва Олександар Сєнкевич:

"Також наші комунальні служби працюють і біля житлових будинків, які вчора постраждали від російських обстрілів. Сьогодні адміністрація Корабельного району та КП "Пілот" видають жителям всі необхідні будівельні матеріали, щоб першочергово закрити вцілілі будинки (плівка, брезент, ОСБ-плити)".

Завтра будівельні бригади виїдуть на місце і допоможуть людям зашити вікна ОСБ-плитами, полагодити, де це можливо, стропильні системи та накрити дахи брезентом. Також вивезуть великогабаритне сміття та уламки.

Нагадаємо, українці замість підготовки до новорічних свят змушені були переживати чергову ракетну атаку російських терористів. Частину ворожих ракет вдалося знищити, проте є і влучання, в тому числі в Миколаєві.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER