На деокупованій частині Миколаївщини відновили мостовий перехід

Зусиллями дорожників відновлено на території Снігурівської громади мостовий перехід через Любинське водосховище. Перехід проходить трасою, що сполучає між собою Миколаїв і Снігурівку.

Про це повідомив керівник міської військової адміністрації Іван Кухта, передає Центр журналістських розслідувань.

Відновлений перехід, який серед місцевих жителів отримав назву «Широківський міст», став доступним для проїзду з 26 грудня.

«Ми все ближче до обласного центру, адже відновлено рух по мостовому переходу через Любинське водосховище. "Неможливе стає можливим"! Щодня цю фразу нам доводять комунальники, енергетики, дорожники та працівники усіх інших об'єктів критичної інфраструктури», – зазначив Іван Кухта.

Наразі тривають роботи з облаштування об'їзної дороги та залізничного переїзду неподалік села Калинівка. Ймовірно, на початку 2023 року сполучення дорогою Т1508 буде повністю відновлено.

Нагадаємо, у деокупованій Снігурівці відновили усі комунікації. 10 листопада Збройні Сили України звільнили від російських загарбників містечко Снігурівка на Миколаївщині.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER