Росіяни обстріляли херсонський кардіодиспансер, є постраждалі

Російські окупанти 29 грудня обстріляли в Херсоні, який після звільнення з окупації загарбники нещадно рівняють із землею, Обласний кардіологічний диспансер.

Про це повідомив заступник керівника Офісу президента України Кирило Тимошенко.

У результаті обстрілу постраждало 2 людей – охоронець та працівник котельні. У кардіологічному диспансері зруйновано покрівлю, вікна та фасад одного з корпусів.

"Майже щодня під обстрілами медичні заклади. Днями це був пологовий будинок. Сьогодні внаслідок російських обстрілів міста пошкоджено Обласний кардіологічний диспансер", – пише Тимошенко.

Нагадаємо, 24 грудня армія РФ кілька годин вела обстріл Херсона. Ворожа атака була скерована на цивільні місця – ринок, торговельний центр, житлові будинки, адмінбудівлі. 

Президент України Володимир Зеленський, коментуючи обстріл Херсона, написав: "Соцмережі, скоріш за все, позначать ці фото як "чутливий контент". Але це не чутливий контент – це реальне життя України та українців".

За останніми даними повідомлялося, що від обстрілу 24 грудня постраждали 68 людей, а кількість жертв сягнула – 10.

У Святвечір росіяни повторно обстріляли Херсон. Використали запальні боєприпаси. За даними джерел, спалахнули будинки, є часткове руйнування дахів. На щастя, минулося без жертв.


Ірина Паршина

У журналістиці із 2008 року. У Миколаївському центрі журналістських розслідувань працюю з 2015 року. Працювала у Херсоні як фотограф та фотокореспондент.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER