Перейшов на бік ворога: на Миколаївщині судитимуть стрільця з «ЛНР», який воював проти ЗСУ

Жителя Луганщини обвинувачують в державній зраді та переході на бік ворога. Чоловік добровільно звернувся до військового комісаріату Луганська і вступив до незаконних збройних формувань.

Про це повідомили в Миколаївській окружній прокуратурі, передає Центр журналістських розслідувань.

Зрадник брав безпосередню участь в бойових діях на території Харківщини, Луганщини, Миколаївщини та Херсонської області.

«У період з 25 серпня по 10 вересня поточного року зрадник, з метою отримання навичок для виконання бойових завдань у складі збройних формуваннях держави-агресора, пройшов військові навчання біля м. Алчевськ Луганської області. Після навчання він був зарахований до «137-го гвардійського парашутно-десантного Кубанського козачого ордену полку Червоної Зірки», який входить до складу 106-ї повітряно-десантної дивізії ЗС РФ на посаду стрілка», – розповіли в прокуратурі.

Сепаратисту загрожує покарання до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення.

Нагадаємо, експрокурора Миколаєва за державну зраду засудили до найвищої міри покарання. Сьогодні, 27 грудня, Приморський суд Одеси провів останнє засідання у справі колишнього керівника Миколаївської окружної прокуратури Геннадія Германа.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER