Миколаїв отримав генератори від США

В Миколаїв надійшла допомога у вигляді електрогенераторів, завдяки чому місто зможе пережити відключення електрики. В межах проєкту «Зміцнення громадської довіри» Миколаїв отримав 15 генераторів.

Про це повідомили у Миколаївській міській раді, передає Центр журналістських розслідувань.

Допомога від міжнародних партнерів використовуватиметься для забезпечення базових потреб міста. Координує роботу Агентство США з міжнародного розвитку.

«8 з них отримали пункти обігріву, 7 – наше комунальне підприємство “Миколаївоблтеплоенерго”, яке використовуватиме їх, зокрема, для забезпечення безперебійної видачі питної води в умовах відключення електроенергії», – йдеться в повідомленні міської ради.

Мер Миколаєва Олександр Сєнкевич висловив вдячність за допомогу, адже країна-терорист не припиняє знищувати українські міста. Проте, Україна не здається й обов’язково переможе.

Нагадаємо, країни Євросоюзу передали Україні понад тисячу електрогенераторів. Україна отримала майже 78 тисяч тонн гуманітарної допомоги через механізм цивільного захисту ЄС.

Раніше повідомлялося, що українські лікарні забезпечені генераторами, що можуть закрити мінімальну потребу в електриці. Медичні заклади України для роботи в надзвичайних умовах мають 3 тисячі генераторів.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER