На аеродромі в російському Енгельсі сталися вибухи: загинуло троє людей

У ніч на 26 грудня в російському місті Енгельс Саратовської області в районі аеродрому була оголошена повітряна тривога і пролунали вибухи. 

Губернатор Саратовської області РФ Роман Бусаргін після вибухів в Енгельсі написав у мережі, що "загрози для жителів абсолютно немає", а російське Міноборони підтвердило інформацію про трьох загиблих внаслідок пожежі.

"Жодної загрози для жителів абсолютно немає. Усі історії про евакуацію з міста – нахабна брехня, створена далеко за межами країни. Об'єкти цивільної інфраструктури не постраждали. Відомості про подію на військовому об'єкті перевіряють силові структури", – написав Бусаргін у Telegram.

У той же час видання Baza повідомляє, що площа пожежі після вибуху в Енгельсі становила 120 квадратних метрів.

За попередніми даними, загинули 3 людини. Ще четверо були госпіталізовані.

Міноборони РФ повідомило, що ППО збило український безпілотник під час підльоту до аеродрому "Енгельс" і підтвердило загибель трьох військових.

Нагадаємо, на Херсонщині в районі Забариного Сили оборони уразили штаб російських військ, де проводилась нарада офіцерів південного військового округу ЗС РФ.

 

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER