Повітряні Сили ЗСУ: окупанти частіше застосовують крилаті ракети вдень, а дрони – вночі

Повітряні Сили України помітили деякі закономірності в ударах окупантів по інфраструктурі України. Для пошкодження енергетичної системи росіяни застосовують усі види ракет- морського, наземного та повітряного базування.

Про це під час телемарафону повідомив речник Повітряних Сил ЗСУ, передає Центр журналістських розслідувань.

Крилаті ракети окупанти використовують для ударів переважно в денний час. Натомість іранські безпілотники переважно запускають після одинадцятої-дванадцятої години ночі.

«Хоча інколи і поєднують теж вдень. Вночі їм вигідніше запускати дрони, тому що радіолокаційно вони видимі, але візуально до них прив’язки немає, і їх збивати стрілецькими засобами – це кулеметами та зенітними гарматами фактично вже неможливо. Тому власне така відмінність», – зазначив Юрій Ігнат.

Варто додати, за інформацією української розвідки Росія замовила в Ірану 1700 безпілотників. На сьогоднішній день російські загарбники використали 540 дронів-шахідів.

Нагадаємо, ворог готується до нанесення масованих ракетних ударів. Росія збільшила угрупування кораблів-ракетоносіїв у Чорному морі. Влада закликає українців бути пильними.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER