Миколаїв отримає автобуси від Будапешту

Миколаїв та Чернівці зможуть отримати допомогу від Угорщини у вигляді вживаних автобусів, які підтримають громадський транспорт в умовах війни.

Про це повідомляє Totalcar, передає Центр журналістських розслідувань.

Декілька українських міст звернулися до транспортної компанії Будапешту щодо можливості передачі вживаних автобусів у хорошому стані.

Через заміну транспортних засобів вдалося звільнити автобусі, які передадуть для користування Миколаєву. Підприємство BKV Zrt провело підготовку, щоб громадський транспорт міг прослужити українським містам щонайменше декілька років.

«Серед пропонованих зараз автобусів десять Ikarus 280 і п’ять Volvo 7000 і 7700. Останні кілька років тому придбала компанія BKV з Берліна та Вельдховена. «Ікарус» проїхав у Будапешті в середньому два мільйони кілометрів, а «Вольво» — один мільйон кілометрів», – йдеться в повідомленні угорських ЗМІ.

Якщо з’явиться можливість подарувати постраждалим українським містам додаткові автобуси, нова партія техніки одразу ж прибуде в Україну.

Нагадаємо, з деокупованих сіл Херсонщини курсуватимуть безкоштовні автобуси до Кривого Рогу. Від 1 листопада почав курсувати маршрут сполученням Кривий Ріг-Орлове та у зворотному напрямку.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER