Чому Путін почав частіше з’являтися на публіці: відповідь аналітиків

Відновлення публічних виступів президента Росії Володимира Путіна, ймовірно, свідчить про те, що він почав більше турбуватися про свою популярність та імідж у Росії.

Про це повідомляє Інститут вивчення війни.

Як зазначають аналітики, Путін почав частіше з'являтися на публіці в російських містах і частіше робити розпливчасті заяви про вторгнення Росії в Україну останніми днями порівняно з помітною відсутністю в громадській діяльності протягом перших десяти місяців війни.

23 грудня Путін відвідав Конструкторське бюро приладобудування в Тульській області (підприємство з виробництва озброєнь – ред.) та, як повідомляється, того ж дня планував відвідати машинобудівний завод "Уралвагонзавод" у Нижньому Тагілі, але в останній момент скасував захід.

Подібні появи є частиною зусиль Кремля представити Путіна як лідера воєнного часу та відновити панівне становище у внутрішньому інформаційному просторі, оскільки Росія набуває другого року війни, вважають експерти.

"Путін постійно покладався на особисті виступи протягом усього свого правління, що допомогло йому створити образ всевидячого та всюдисущого правителя", – пишуть експерти.

Аналітики припускають, що Путін намагається створити сприятливі умови в інформаційному просторі напередодні наступних президентських виборів у Росії на початку 2024 року.

Нагадаємо, Генсек НАТО Єнс Столтенберг заявив, що в Кремлі серйозно готуються поновити наступ на Україну, а всі розмови вищого керівництва Росії про переговори є всього лиш спробою виграти час.

 

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER