Трагедія на Миколаївщині: чоловік зарізав друга та здався поліції

35-річний чоловік разом з товаришем влаштували застілля, що завершилося плачевно. Господар вбив свого гостя та втік з будинку.

Про це повідомили в поліції Миколаївської області, передає Центр журналістських розслідувань.

До поліції звернулася жителька Первомайська та розповіла, що знайшла в будинку тіло друга свого сина. Чоловік після скоєного злякався та втік у невідомому напрямку.

«Напередодні ввечері 33-річний потерпілий прийшов до 35-річного знайомого, де в подальшому вони спільно розпивали спиртні напої. Під час застілля між гостем та господарем виникла сварка. В ході конфлікту зловмисник наніс множинні ножові удари товаришу. Від отриманих тілесних ушкоджень молодик помер на місці», – розповіли в поліції.

Через два дні чоловік добровільно з’явився з повинною до правоохоронців. Жителю Первомайська оголосили підозру в умисному вбивстві. Йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Нагадаємо, за час війни російські окупанти вбили 468 жителів Миколаївщини. З початку повномасштабного вторгнення від рук російських загарбників загинули майже пів тисячі мирних жителів Миколаївської області, з яких 12 – діти.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER