Боєздатність російської армії знизилася на 50% – Міноборони Великобританії

За десять місяців повномасштабної війни Росія втратила величезну кількість бронетехніки, артилерійських установок, вертольотів та літаків. Це призвело до значного погіршення боєздатності російської армії.

Про це повідомили у пресслужбі Міноборони Великої Британії, передає Центр журналістських розслідувань.

«Російські можливості були серйозно обмежені через знищення понад 4 500 одиниць бронетехніки, понад 140 вертольотів і літаків, а також сотні артилерійських установок. Концепція російських батальйонно-тактичних груп, якою вже десять років пишається їхня військова доктрина, не витримала опору України», – зазначив міністр оборони Бен Воллес.

Також в міністерстві відмітили найманців ПВК «Вагнер», зазначивши, що справи в них досить погані. Лише в результаті останнього успішного удару Збройних Сил України загинули сотні «вагнерівців» у Луганській області.

Нагадаємо, Путін хоче не миру, а паузи. В Кремлі серйозно готуються поновити наступ на Україну, а всі розмови вищого керівництва Росії про переговори є всього лиш спробою виграти час.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER