Байден готовий до зустрічі з Путіним, але є умови – Білий дім

В Білому домі готові організувати зустріч Володимира Путіна з президентом США. Однак, російський диктатор повинен бути до цього готовим.

Про це повідомив представник Ради національної безпеки Білого дому Джон Кірбі, передає Центр журналістських розслідувань.

Головною умовою зустрічі президентів США та Росії є готовність Путіна до переговорів, якої поки що не спостерігається. За словами Джона Кірбі, РФ має виявити серйозну готовність до переговорного процесу.

Варто додати, нещодавно Путін озвучив нову мету війни. Президент РФ наголосив, що прагне до закінчення війни.

Путін зробив нову пропагандистську заяву та вказав, що головна мета Росії – захист людей, які вважають себе частиною російського народу та культури. Хоча, на початку повномасштабного вторгнення президент РФ назвав війну спецоперацією з денацифікації та демілітаризації.

Нагадаємо, в США розглядають завершення війни в Україні шляхом переговорів. Два пункти з них передбачають часткову втрату території, що категорично відкинув президент України Володимир Зеленський.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER