У Києві засвітили головну новорічну ялинку України

У понеділок, 19 грудня, традиційно на День святого Миколая на Софійській площі в столиці засвітили головну новорічну ялинку України.

Про це повідомив Київський міський голова Віталій Кличко.

"Традиційно 19 грудня, у День святого Миколая, ми засвітили вогні на головній ялинці країни на Софійській площі. Цього року було багато дискусій – чи варто ставити ялинку, зважаючи на те, що ми живемо в умовах воєнного стану, обстрілів та відключень електроенергії. Але я вважаю, що ми ухвалили правильне рішення. Ялинка повинна бути! В наших дітей має бути свято! Попри всі намагання російських варварів позбавити українців радості Різдва то Нового року", – наголосов мер.

Він зазначив, що цього року формат святкувань інший, і ялинку підібрали не таку велику, як завжди. За його словами, цьогоріч ялинка завдовжки 12 метрів замість 31-го, як минулого року.

"І назвали ми її "Ялинкою незламності". Я переконаний, що саме бажання миру і перемоги загадують українці сьогодні – в свято Миколая-Чудотворця. І воно обов‘язково здійсниться! Віримо в Україну! Віримо в ЗСУ! Ми вистоїмо і переможемо!" – додав міський голова Києва.

Раніше Віталій Кличко заявив, що в столиці цього року не планується традиційних святкувань новорічних свят.

 

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER