Залишилося максимум на чотири атаки – Данілов про запаси ракет на складах РФ

У російсько-окупаційних військ залишилося ракет на три-чотири атаки, але після цього їхні запаси будуть вичерпані.

Про це заявив секретар Ради національної безпеки та оборони України Олексій Данілов в інтерв'ю "Українській правді".

"Якщо рахувати на великі атаки, які у нас уже відбулися, то у них залишилося максимум на дві-три, може, на чотири нашкребуть. Але тоді вони повністю залишаться без ракет, що є неприпустимо, адже у них можуть з’явитися зовсім інші виклики і вони мають хоч якийсь запас залишити. Щоб ви розуміли, ту межу, яку по нормативах вони б мали втримувати, вони її вже пройшли і пройшли доволі давно", – сказав Данілов.

Водночас він зазначив, що у Росії залишилися ракети С-300, які вони використовують зараз для ударів по українських містах. За словами Данілова, цих ракет у росіян більш-менш достатньо.

Також Секретар РНБО додав, що українські військові навчилися збивати іранські дрони-камікадзе, які є у росії.

"У них є "Шахеди", але хочу зауважити, що ми навчилися з ними боротися. Якщо немає якихось форс-мажорів, то нещодавно був випадок, коли ми всі 100%, які вони направляли, збили", – сказав секретар РНБО.

Нагадаємо, в ніч на 19 грудня сили та засоби Повітряних сил ЗСУ у взаємодії з іншими складовими Сил оборони України знищили 30 дронів-камікадзе Shahed-136/131, що запустили російські окупанти.

 

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER