Україну на Євробаченні представить гурт з Тернополя TVORCHI

17 грудня відбувся фінал Національного відбору на конкурс «Євробачення 2023». Переможець представлятиме Україну на міжнародному пісенному конкурсі, що пройде у Ліверпулі. За перемогу змагалися 10 артистів та гуртів.

Повідомляє Центр журналістських розслідувань.

За результатами голосування журі та глядачів перше місце здобула група TVORCHI. Це вже друга спроба артистів потрапити на Євробачення і нарешті вона увінчалася успіхом.

За словами учасника гурту Андрія Гуцуляка, він не сподівався на перемогу. Він подякував кожному, хто їх підтримав і хто зараз бореться на фронті. Група зробить все можливе, щоб гідно представити Україну в Ліверпулі.

Варто додати, що Євробачення 2023 пройде від імені України в Ліверпулі, вже розпочалася підготовка до проведення конкурсу. В рамках заходу пройде окрема виставка, де можна буде побачити твори мистецтва та фільми, що дозволять краще зрозуміти український дух.

Нагадаємо, Європейський Союз ухвалив дев'ятий пакет санкцій проти Росії. У санкційний список потрапили 168 російських компаній, пов'язаних з військово-промисловим комплексом.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER