РФ знову атакувала ракетами Україну: вибухи в Києві та на Дніпропетровщині, Полтава і Харків без світла

У п'ятницю, 16 грудня, російсько-окупаційні війська завдали нового ракетного удару по Україні. Зокрема, під ворожим вогнем опинилися столиця, Полтава, Харків, Дніпропетровська, Київська та Житомирська області.

"У Харкові вибухи. Ворог обстрілює інфраструктурні об'єкти. Прошу всіх бути максимально акуратними і за можливості перебувати в укриттях", – повідомляє міський голова Ігор Терехов.

У свою чергу, речниця "Харківобленерго" Марина Шевченко заявила, що наразі Харків повністю знеструмлений.

"Полтава без електроенергії. Полтавці! Зберігайте спокій. Поки ми лишаємося без електропостачання. Вимкніть всі електроприлади", – зазначив мер Олександр Мамай.

Столичний міський голова Віталій Кличко заявив про вибухи у Деснянському та Дніпровському районах столиці. За його словами, всі служби їдуть на місце. Він також закликав мешканців залишатись в укриттях.

"Ракети в сторону Дніпропетровщини! Залишайтеся в укриттях!", – заявив голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук.

Також повідмляється, що у Київській області працює протиповітряна оборона, до повітряного простору Житомирщини наближаються російські ракети.

Нагадаємо, 5 грудня Росія випустила по Україні ракети, загальна вартість яких становить близько 500 мільйонів доларів.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER