У Польщі в управлінні поліції вибухнув «подарунок з України»

Під час візиту до України польський поліцейський отримав подарунок від керівників української поліції та служби з надзвичайних операцій. Презент правоохоронець привіз до управління поліції у Варшаві.

Про це повідомили у Міністерстві внутрішніх справ Польщі, передає Центр журналістських розслідувань.

Сьогодні вранці в Управлінні поліції пролунав вибух.

«Вибухнув один із подарунків, отриманих поліцейським під час робочого візиту в Україну 11-12 грудня, де він зустрівся з керівниками української поліції та служби з надзвичайних ситуацій. Подарунок був від одного з керівників українських служб», – йдеться в повідомленні МЗС Польщі.

Поранення отримали командир та цивільний службовець. Командира госпіталізували в лікарню з легкими пораненнями, службовцю медична допомога не знадобилася.

Згодом з’ясувалося, що причиною вибуху став постріл з гранатомета, який правоохоронці отримали як подарунок в Україні. За інформацією польських ЗМІ, зброя зберігалася в засекреченому приміщенні. З гранатометом нібито грали співробітники поліції, які перебували в приміщенні.

Нагадаємо, Сейм Польщі визнав Росію державою-спонсором тероризму. 14 грудня нижня палата Сейму Польщі проголосувала за визнання РФ державою-спонсором тероризму. Також в резолюції було проголосовано за поправку щодо Смоленської катастрофи.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER