СБУ затримала зрадника, який збирав інформацію про ГУР та «Азов»

Працівникам Служби безпеки вдалося затримати українця, який працював на окупантів. Чоловік зібрав на флешку інформацію про військових ЗСУ, «Азов» та ГУР і мав намір передати її до посольства Росії в Будапешті.

Про це розповіли в пресслужбі СБУ, передає Центр журналістських розслідувань.

Зрадника затримали під час перетину кордону. При собі він мав засекречену інформацію про працівників силових відомств України.

«Ця особа перебувала на прямому контакті із російським диверсантом Ігорем Безлером, а також підтримувала дружні зв’язки з іншими представниками так званої «міліції днр». Саме за їхньою «наводкой» затриманий почав збирати засекречені дані про співробітників СБУ, ГУР, лідерів руху «Азов», а також військовослужбовців 72-ї окремої механізованої бригади ЗСУ», – розповіли в Службі безпеки.

Також чоловік активно збирав інформацію про розташування і переміщення арсеналів та складів ЗСУ. Взамін українцю пообіцяли посаду «головного поліцейського» Києва.

Нагадаємо, публічно вихваляв дії окупантів: на Миколаївщині оголосили підозру працівнику сільради. Поліцейські оголосили про підозру 52-річному жителю Первомайського району.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER