Ситуація критична: в Офісі президента розповіли, де найбільше влучань ворожих ракет

Заступник голови Офісу президента Кирило Тимошенко заявив, що після нового масованого удару росіян ситуація з енергетичною інфраструктурою критична.

Про це Тимошенко написав в Telegram.

Найбільше влучань ворожих ракет зафіксовано в центрі та на півночі країни. Відомо, що удари були по об'єктах у Хмельницькій, Рівненській, Волинській, Львівській, а також Житомирській, Вінницькій, Дніпропетровській, Полтавській і Харківській областях.

"Російські терористи завдали чергового спланованого удару по об’єктах енергетичної інфраструктури. Ситуація критична. Найбільше влучань зафіксовано в центрі та на півночі країни. В столиці ситуація вкрай важка, вводяться спеціальні графіки аварійних відключень. Укренерго вимушені розпочати екстрені відключення світла для збалансування енергосистеми та уникнення аварій на обладнанні", – написав заступник голови Офісу президента.

Нагадаємо, 15 листопада сталися влучання російських ракет у житлові будинки в центрі Києва, є загиблий. Загалом за день російські загарбники випустили по Україні близько сотні ракет

 

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER