Вивезли дві вантажівки трупів: ЗСУ знищили будівлю з окупантами

Сили оборони завдали удару по зосередженню окупантів в Херсонській області. Загинули як мінімум пів тисячі російських загарбників.

Про це йдеться в ранковому зведенні Генштабу, передає Центр журналістських розслідувань.

Окупанти перебували в одній з будівель населеного пункту Дніпряни. Завдяки високоточному удару Збройних Сил України ворог втратив чимало особового складу. Остаточна інформація щодо втрат противника уточнюється.

«В районі населеного пункту Дніпряни, по будівлі, де знаходилось до 500 окупантів, завдано високоточного удару.  За його результатами до Таврійська вивезли дві вантажівки загиблих загарбників. У найближчий шпиталь доправлено 56 важкопоранених, з яких, незабаром, померло ще 16 осіб», – розповіли у Генштабі.

Нагадаємо, ліквідовано 159 окупантів і знищено 16 танків: у ВМС розповіли про досягнення бійців за тиждень. Артилерійські військові частини та підрозділи Військово-морських сил ЗСУ протягом тижня завдали вогневих уражень по противнику.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER