В Миколаєві померла ще одна жертва ракетної атаки

Вночі окупанти завдали ракетного удару по багатоповерховому житловому будинку в Миколаєві. На жаль, знову зросла кількість загиблих в результаті терористичної атаки.

Про це повідомили в Управлінні ДСНС Миколаївської області, передає Центр журналістських розслідувань.

Одна людина, яку вранці витягнули з-під завалів, від отриманих травм померла в лікарні. Таким чином  кількість жертв ранкового обстрілу зросла до семи.

«Пошукові роботи тривають. На місці працюють підрозділи Головного управління ДСНС України у Миколаївській області, 10 взводу Державного воєнізованого гірничо-рятувального загону ДСНС України, бригади швидкої медичної допомоги, волонтери Загону швидкого реагування Товариства Червоного Хреста України», – розповіли в ДСНС.

Раніше повідомлялося про цинічну атаку на Миколаїв: окупанти вдарили по житловій багатоповерхівці. Російські загарбники відповіли жорстоким ударом на звільнення Півдня Збройними Силами України. Сьогодні вночі в Миколаєві були чутні звуки вибухів.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER