Розвідники розповіли, де окупанти можуть ховати іранські безпілотники та балістичні ракети

Україна має інформацію, що російські військові використовують територію Курської АЕС та пов’язаних з нею підприємств для зберігання та обслуговування ракет.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони.

"Упродовж останніх декількох тижнів до підземних ангарів підприємства "Курскатоменергоремонт" в районі селища іваніно курської області представники ЗС РФ завозили ракети до комплексів С-300. Також наприкінці жовтня помічено прибуття до цих ангарів декількох цивільних вантажівок на іранських автомобільних номерах з невідомим вантажем", – йдеться в повідомленні.

Як підкреслюють розвідники, не виключено, що зазначений об’єкт підвищеної небезпеки, який безпосередньо наближений до Курської АЕС (місто Курчатов), використовується російськими ЗС у військових цілях. А саме, для прихованого розміщення та обслуговування боєприпасів до ракетного озброєння та іранських БПЛА. Не виключається наявність у вказаних підземних сховищах іранських балістичних ракет.

"Наведена інформація має стати предметом ретельної перевірки з боку представників відповідних міжнародних організацій. В першу чергу – МАГАТЕ", – наголосили у ГУР.

Раніше керівник ГУР Кирило Буданов заявив, що Росія готова випробувати на Україні нове озброєння отримане від Ірану. Мова йде про балістичні ракети.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER