Вночі Дніпропетровщина зазнала масованих ракетних ударів

Росіяни вночі обстрілювали об’єкти енергетичної та водної інфраструктури в Дніпропетровській області. В результаті цивільна інфраструктура зазнала серйозних руйнувань.

Про це повідомив голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко. Передає Центр журналістських розслідувань.

Українським військовим вдалося збити вночі цілу зграю ворожих безпілотників, проте деяким все ж таки вдалося досягнути цілі.

«Були і прильоти. Росіяни завдали удару по об’єктах енергетичної та водної інфраструктури у Кривому Розі. Там серйозні руйнування. Працюють усі служби», – зазначив Резніченко.

Також під обстріл потрапило промислове підприємство у Павлограді. Наразі на місці події тривають відновлювальні роботи. Ударів важкою артилерією зазнав і Нікопольський район, де руйнувань зазнали житлові будинки, місцевий коледж, промислове підприємство та підприємство з виробництва меблів.

Нагадаємо, на Дніпропетровщині затримали російського агента. Правоохоронці затримали російського агента, який шпигував за позиціями HIMARS і далекобійних гаубиць М777 на півдні. Він також корегував удари окупантів по Нікополю Дніпропетровської області.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER