Росія перекидає найманців з Малі на територію України – Генштаб

Російське військово-політичне керівництво вирішило вивести контингент приватних військових компаній з африканської країни Малі, попри суттєві іміджеві та політичні втрати для себе у світі.

За рахунок ПВК РФ знову намагається посилити своє угруповання для війни проти України на тлі значних втрат, повідомляє Генеральний штаб ЗСУ. 

Крім цього, ворожі найманці намагаються сформувати авіаційну складову для застосування на території нашої держави. Але їм заважає низька мотивація і невідповідна кваліфікація льотчиків.

"Ефективність та навченість льотчиків, які використовують різні модифікації Мі-8, не дозволяє виконувати завдання за призначенням. Крім того, на мотивацію льотного складу негативно впливають значно знижені, у порівнянні з Сирією, виплати", – зазначають у Генштабі. 

Раніше Інститут вивчення війни повідомляв, що засновник ПВК "Вагнер" Євгеній Пригожин набирає військових для формування екіпажів ЗРК "Панцир-С1" і С-300, гелікоптерів, штурмовиків, а також фахівців з радіоелектронної боротьби. 

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER