Путін: нам відомо про плани України використати «брудну» бомбу

В Росії не стихають фейкові звинувачення України на нібито підготовку «брудної» бомби. Хоча,  російська сторона не надала жодних доказів на підтвердження своїх слів, однак подібні висловлювання продовжують лунати від керівництва РФ.

Про це повідомляє Обозреватель, передає Центр журналістських розслідувань.

Звинувачення Україні Путін висунув під час зустрічі з керівниками органів безпеки держав СНД. Країни Заходу, на думку диктатора, заохочують «київський режим».

«Залишають поза увагою бажання київського режиму отримати ядерну зброю. Адже сказано було публічно про це з боку київської влади. Ні, всі мовчать. Відомо також про плани використовувати для провокацій так звану «брудну бомбу», – видав черговий фейк Путін.

Президент РФ знову вдався до залякування і попередив конфліктами на регіональному рівні, пов’язаними з загостренням глобального геополітичного протистояння.

Нагадаємо, в НАТО застерегли Росію від використання фейків про «брудну» бомбу в Україні. В НАТО різко відреагували на звинувачення.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER