Окупаційна влада закриває в’їзд в Херсонську область на тиждень

Гауляйтер Херсонської області Володимир Сальдо 19 жовтня зненацька заявив про закриття регіону на в'їзд для цивільних осіб на сім днів. Крім того, зрадник України видав, що обласний центр "ніхто не збирається здавати".

Його процитували ЗМІ пропагандистів. Він зізнався, що окупанти на Херсонщині чекають на наступ українських військ і поспішив запевнити, що сил нібито вистачає, щоб "відбити його і перейти в контрнаступ".

Зрадник додав, що населення організовано переїжджає на лівий берег Дніпра і це робиться нібито виключно з метою безпеки, а не через ймовірне звільнення Херсона ЗСУ.

"Влада" міста вже також перевезла всі "держустанови" на лівий берег.

Сальдо також заявив, що населені пункти Херсонської області потраплять під підтоплення у разі прориву греблі у Каховці, але вода не підніметься вище ніж на 1-1,5 метри.

Нагадаємо, голова Миколаївської ОДА повідомив, що ворог ймовірно готується обстрілювати окупований Херсон.


Ірина Паршина

У журналістиці із 2008 року. У Миколаївському центрі журналістських розслідувань працюю з 2015 року. Працювала у Херсоні як фотограф та фотокореспондент.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER