Окупанти запустили з півдня 43 дрони-камікадзе, 37 із них були збиті – Повітряні сили ЗСУ

Вранці в понеділок, 17 жовтня, українські захисники збили 37 дронів-камікадзе із 43. Всі вони були запущені по Україні з півдня.

Про це в ефірі національного телемарафону повідомив речник командування Повітряних сил Юрій Ігнат.

"Летіли усі з півдня. 43. 37 знищено. Усі сили та засоби, і авіація, і зенітні ракетні комплекси, і інші сили оборони були залучені. 86% щонайменше це знищені "Шахеди". Це непоганий результат по таких цілях", – сказав Ігнат.

Коментуючи фото, що шириться соцмережами, на якому чоловік з рушницею із вікна намагається поцілити щось в небі, він закликав громадян дати виконувати свою роботу військовим.

"Не потрібно з вікна "шмаляти", кулі, якими стріляють в густонаселених місцях, повертаються потім на голову мешканцям, особливо з дробовиків", – сказав Ігнат.

Речник Повітряних сил зауважив, що зараз Україна очікує від партнерів посилення системи ППО, що буде охоплювати якомога більшу територію України.

Раніше громадян України, які мають власну зброю, закликали не збивати ворожі дрони-камікадзе самостійно. Глава МВС Денис Монастирський наголосив, що це може призвести до травмування.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER