Українська авіація на півдні вдарила по ворожих ППО

Українська авіація на півдні нанесла 4 удари по противнику. Вдалось поцілити в тому числі по ворожих системах ППО. Поблизу Дудчан і Червоного, на Бериславщині нашими підрозділами протиповітряної оборони збито 2 безпілотних шпигуни «Орлан-10» та російський штурмовик Су-25.

Про це розповіли в ОК "Південь":

"Підрозділи ракетних військ і артилерії виконали 205 вогневих завдань. Відомі на даний час втрати ворога дорівнюють 174 рашисти, 2 гаубиці "Мста-Б", 12 одиниць авто-бронетехніки, 2 танки, 2 міномети, 2 склади боєкомплекти. Пошкоджено 5 одиниць броньованої техніки та крупнокаліберна гармата «Гіацинт-Б»".

У Чорному морі корабельне угруповання ворога знов зменшено вдвічі. Загальна кількість – 6 бойових кораблів маневрують поблизу узбережжя Криму. 2 надводних ракетоносії напоготові із 16-ма «Калібрами» на бортах.

"Море продовжує штормити, а це може викликати самовільну детонацію мін та інших вибухонебезпечних сюрпризів темної води. Отже, загроза ракетних ударів, атак дронів-камікадзе, диверсійних заходів та їх проявів, як і артилерійських обстрілів, залишається актуальною. Не нехтуйте сигналами тривог", – кажуть в Оперативному командуванні.

Нагадаємо, російська армія атакувала Україну дронами-камікадзе. ЗСУ вдалось ліквідувати на півдні 8 таких апаратів.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER