Окупанти зруйнували стадіон і сільгосппідприємство: в Миколаївській ОВА розповіли про наслідки обстрілів за добу

Російсько-окупаційні війська продовжують обстрілювати Миколаївську область. Зокрема, минулої доби, 7 жовтня, загарбники обстріляли населені пункти Миколаївського та Баштанського районів.

Про це повідомляє Миколаївська обласна військова адміністрація.

Так, у Миколаївському районі 7 жовтня з 22:24 ворог завдав ударів по акватериторії Очаківської громади. Постраждалих немає.

Також у Баштанському районі минулої доби війська РФ обстріляли населені пункти Березнегуватської громади. Інформація про постраждалих та пошкоджені житлові будинки уточнюється.

Крім того, 7 жовтня було обстріляно Широківську громаду. Попадання були орієнтовно о 12:30, 17:30 та 23:30 стадіоном, відкритими територіями, дорогами. Також сьогодні, 8 жовтня, обстріл зафіксовано у двох населених пунктах громади. Значних руйнувань отримали сільгосппідприємство, склади, техніка. Постраждалих немає.

У Первомайському та Вознесенському районах день і ніч пройшли відносно спокійно.

Нагадаємо, станом на 5 жовтня з початку російського вторгнення на Миколаївщині було пошкоджено частково або повністю 12013 цивільних об’єктів.

 

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER