Путін офіційно оголосив про анексію захоплених територій України

Президент Росії Володимир Путін офіційно оголосив анексію окупованих територій Україні. Він підписав договір про так званий "вступ до складу Росії нових територій", йдеться про Донецьку, Луганську, Запорізьку та Херсонську області.

Про це очільник Кремля заявив у відеозверненні.

"Шановні громадяни Росії, громадяни Донецької та Луганської "народних республік", жителі Запорізької та Херсонської областей… відбулися "референдуми", їх підсумки підбито, результати відомі, люди свій вибір зробили. Сьогодні ми підписуємо договори про прийняття до складу Росії "Донецької народної республіки", "Луганської народної республіки", Запорізької області та Херсонської області", – заявив Путін.

Він також висловив упевненість, що Федеральні збори підтримають створення "чотирьох нових суб'єктів Російської Федерації".

Нагадаємо, процедура анексії окупованих Росією територій України може тривати 12 днів. Це вдвічі довше, ніж анексія Криму.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER