У Миколаєві внаслідок обстрілу 27 вересня були пошкоджені 56 об’єктів інфраструктури – поліція

У Миколаєві внаслідок обстрілу російських військ у вівторок, 27 вересня, отримали пошкодження 56 об'єктів інфраструктури. Зокрема, 12 багатоквартирних будинків.

Про це повідомляє полція Миколаївської області.

"Після вчорашніх обстрілів обласного центру, поліцейські задокументували 56 пошкоджених об'єктів інфраструктури: 12 багатоквартирних будинків, 12 магазинів, сім закладів харчування, офісні приміщення, приміщення адмінбудівлі, аптек, медичного центру, відділення банку, театру", – йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що минулої доби під ворожим вогнем також перебували Очаків та Весняне Миколаївського району. В Очакові поліцейські задокументували пошкодження трьох приватних житлових будинків та приміщення готелю.

У Весняному внаслідок обстрілів постраждала 59-річна місцева жителька. Пошкоджень зазнали приміщення адмінбудівлі та зупинка громадського транспорту.

Зазначається, що за усіма фактами слідчі відкрили кримінальні провадження за ст. 438 КК України "Порушення законів та звичаїв війни".

Нагадаємо, в ніч на 28 вересня Миколаїв знову зазнав ракетних обстрілів. Зокрема, орієнтовно о 00:50, окупанти вдарили по промзоні.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER