ЗСУ на Херсонщині знищили ще 5 складів боєприпасів окупантів

Протягом доби 25 вересня Сили оборони знищили на південному фронті штурмовик Су-25, гелікоптер Мі-8 та 5 складів з боєприпасами росіян.

Про це повідомили в Оперативному командуванні «Південь».

В Бериславському районі Херсонщини воїнами зенітної ракетної бригади був збитий російський штурмовик Су-25. Для порятунку російського пілота окупанти відправили гелікоптер Мі-8, який також був успішно знищений нашими зенітниками.

Нашою авіацією по ворогу нанесено 9 ударів, а ракетно-артилерійськими підрозділами виконано 310 вогневих завдань, в межах яких відпрацьовано удари по району зосередження ворожого озброєння та техніки на Бериславщині, посилено вогневий контроль Антонівського мосту, унеможливлено використання альтернативного руху на переправі в районі Нової Каховки.

Підтверджено, що було ліквідовано 43 російських військових, знищено 3 танки, самохідну артустановку та 9 одиниць бронетехніки. Також знищено п’ять складів боєприпасів в Безіменному, Тернових Подах, в Калинівці і на Кінбурнській косі.

Нагадаємо, морпіхи знищили 2 ворожі гармати та самохідну гаубицю.


Ірина Паршина

У журналістиці із 2008 року. У Миколаївському центрі журналістських розслідувань працюю з 2015 року. Працювала у Херсоні як фотограф та фотокореспондент.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER