“Хлопці проходять медичні огляди”, – Єрмак розповів про звільнених з полону бойових

Звільнені з російського полону командири захисників Маріуполя перебувають у Туреччині. Тут вони проходять медичний огляд і вже скоро зможуть зустрітися зі своїми родинами.

Про це розповів голова Офісу президента Андрій Єрмак:

"Сьогодні вдалося особисто поговорити зі звільненими з полону командирами із Азовсталі, які зараз перебувають у Туреччині.  Під час розмови з кожним із наших героїв дізнався про їх самопочуття. Настрій у всіх бойовий. Хлопці проходять медичні огляди, йде ретельна перевірка їх стану".

За результатами медичних аналізів, проведений поглиблений огляд терапевтом та хірургом. За словами Єрмака, умови, в яких перебувають звільнені командири, комфортні. А скоро вони зможуть побачитись зі своїми родинами.

Нагадаємо, в обмін на 215 військовослужбовців Україна віддала Росії колишнього нардепа та одного з лідерів "Опозиційної платформи – За життя" Віктора Медведчука.

Проте, за словами виконуючого обов'язки голови СБУ Василя Малюка, обмін Медведчука на українських захисників не перешкоджає розгляду його справ у суді. 

 

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER