Більше 21 млн грн до кінця року: в Миколаєві оголосили чергові тендери на утримання зелених зон

Комунальне підприємство “Миколаївські парки” знову оголосило тендери на послуги по догляду за об’єктами благоустрою у трьох районах Миколаєва до кінця поточного року. Загальна вартість робіт складає 21 млн 144 тис. грн.

Про це свідчать дані системи публічних закупівель Prozorro, повідомляє Центр журналістських розслідувань.

22 вересня підприємство оприлюднило 6 відкритих торгів по догляду за об’єктами благоустрою у Центральному, Корабельному та Інгульському районах міста. До робіт, за які КП Миколаївської міськради планує заплатити більше 21 млн грн,  входить прибирання доріжок, зокрема їхнє утримання у належному стані в зимовий період, догляд за зеленими насадженнями та малими архітектурними формами. 

 

 

Центральний район міста умовно поділили на зони – для них оголошено окремі тендери. Наразі учасники подають свої пропозиції замовнику робіт. Відзначимо, що згідно даних, оприлюднених в Prozorro, договори будуть дійсними до кінця поточного року.

На питання журналіста Центру щодо доцільності таких витрат у прифронтовому Миколаєві директор КП "Миколаївській парки" Дмитро Чучмай відповів:

"Доцільно. Можете подати письмовий запит, ми вам відповімо".

Нагадаємо, що раніше, КП “Миколаївські парки” вже оголошувало торги на утримання зелених зон у Миколаєві, яке мало обійтися бюджету прифронтового міста у майже 40 млн грн. Однак наразі ці торги не відбулися. 

Тоді Центр журналістських розслідувань поставив питання директору КП «Миколаївські парки» Дмитру Чучмаю щодо доцільності виділення такого обсягу коштів на утримання зелених зон міста під час повномасштабної війни. На питання журналіста чиновник не дав відповіді і попросив звернутись до нього у письмовій формі. Також він не відповів, як підприємство збирається забезпечити захист своїх працівників під час виконання робіт, зважаючи на регулярні обстріли та ракетні удари по прифронтовому місту.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER