За продовольчою програмою ООН з України експортували вже 120 тисяч тонн зерна: до яких країн

За Всесвітньою продовольчою програмою ООН Україна відправила вже 120 тисяч тонн зерна. Зокрема, до Ємену та Ефіопії, а також до Афганістану.

Про це повідомляє Міністерство інфраструктури.

"У рамках роботи ВПП ООН з українських портів експортовано уже 120 тис. тонн пшениці, зокрема продовольча допомога направлена населенню Ефіопії, Ємену та Афганістану", – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що у четвер 22 вересня з порту Одеси вийшло четверте судно зафрахтоване Всесвітньою продовольчою програмою ООН. BC VANESSA перевозить 30 тис. т пшениці для населення Афганістану.

"Підкреслимо, що для нас є пріоритетом оперативний прийом, завантаження та відправлення суден з продовольчою допомогою населенню, яке знаходиться на межі голоду", – зазначили в Мінінфраструктури.

Нагадаємо, 21 вересня з портів Одеси вийшли чергові судна з агропродукцією. У межах "зернової ініціативи" вони перевезуть 170,3 тис. тонн агропродукції у напрямку країн Азії та Європи.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER