На окупованій Луганщині росіяни проводять не часткову, а повальну мобілізацію – Гайдай

На захопленій частині Луганській області окупанти проводять не так звану "часткову мобілізацію", а повальну – забирають усіх чоловіків.

Про це повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай.

"Що стосується часткової мобілізації, вона не часткова, вона повною мірою повна мобілізація, забирають всіх абсолютно, вже немає навіть медичних комісій, вже і по віку вони планки підняли, вже немає броні на якихось критичних підприємствах", – розповів він.

При цьому, за даними Гайдая, окупанти перебувають в поганому настрої, бо попри повальну мобілізацію, її вони все одно провалюють, бо "гарматного м‘яса" майже немає, чекають на поповнення після оголошеної президентом РФ Володимиром Путіним часткової мобілізації в Росії.

"Настрої в них не дуже хороші, з мобілізацією все погано. Вона провалена, ну і побачимо, що вони там намалюють на так званому "референдумі". І якщо вдасться їм провести", – додав очільник регіону.

Нагадаємо, 21 вересня президент РФ Володимир Путін оголосив у Росії часткову мобілізацію. Він сказав, що це потрібно для захисту Росії, її суверенітету і цілісності. До лав армії РФ планують призвати 300 тисяч резервістів.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER