Мерія Маріуполя просить містян не брати участі у псевдореферендумі

Міська рада Маріуполя звернулась до мешканців міста з проханням ігнорувати фіктивний референдум, який планують провести окупанти.

Відповідне звернення зʼявилось у Telegram-каналі мерії:

"У зв'язку з успішним контрнаступом ЗСУ російські окупанти панікують та поспішають провести псевдореферендуми найближчим часом. Зокрема, готуються влаштувати у Маріуполі. Результати вже відомі наперед, бо про свободу вибору не йдеться".

У міській раді додають, що у 2014 році у Маріуполі вже намагалися провести такий референдум. Проте тоді місто вдалось звільнити від бандитських формувань так званих днр. У місто повернувся прапор України та Маріуполь став розвиватися. 

"Зараз вже у другий раз російські окупанти планують організувати у Маріуполі швидкий референдум під дулом автомату, незважаючи на бойові дії, порушуючи усі існуючі норм демократичного та міжнародного права. Як того разу, так й зараз результати фейкових референдумів нічого не змінить. Маріуполь – це Україна, був, є та буде", – кажуть у міськраді.

Також тут нагадали, що за колабораціонізм передбачена кримінальна відповідальність:

"Закликаємо маріупольців не брати участь у псевдореферендумі! Ваші особисті дані можуть використовуватися для подальших маніпуляцій та мобілізації. Жодні псевдореферендуми не зупинять ЗСУ! Україна йде, ми переможемо".

 

 

Додамо, Володимир Путін оголосив у Росії часткову мобілізацію. Він сказав, що це потрібно для захисту Росії, її суверенітету і цілісності. До лав армії РФ планують призвати 300 тисяч резервістів.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER