У Росії в шпиталях відмовляються лікувати “добровольців” із Донбасу – ГУР Міноборони

Лікарі в російських шпиталях відмовляються лікувати так званих "добровольців" з ОРДЛО. Крім того, між бойовиками та російськими солдатами назріває конфлікт.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони.

Так, за даними розвідки, бойовики з "Л/ДНР" скаржаться на ставлення з боку командування та інших підрозділів окупаційних військ.

Зокрема, один з батальйонів так званого "Союзу добровольців Донбасу" зазнав великих втрат біля Авдіївки, але не зміг отримати медичної допомоги. Поранених доправили до шпиталю в Ростові-на-Дону, але медики відмовилися їх лікувати.

"Адже "Союз добровольців Донбасу" був утворений за програмою добровільної мобілізації БАРС – бойового армійського резерву. В усіх подібних випадках лікарі посилаються на пряму вказівку командування", – йдеться у повідомленні.

Також, за даними ГУР, назріває конфлікт між бойовиками ОРДЛО та Збройними силами Росії. При відступі росіяни кидали "мобілізованих" на позиціях без жодної підтримки і допомоги. Через це втрати в підрозділах подекуди сягали 100% особового складу.

Раніше повідомлялося, що в Донецьку російські загарбники знайшли “нове джерело” поповнення втрат "гарматного м'яса". Зокрема, до місцевих лікарень міста почали прибувати представники російської окупаційної армії та силоміць “виписувати” хворих.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER