Із початку війни в Україні загинули 39 вітчизняних журналістів – Мінкультури та інформполітики

Від початку повномасштабного вторгнення Російської Федерації на територію України, тобто з 24 лютого, загинули 39 вітчизняних журналістів.

Про це повідомив міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко в Telegram.

"Життя 39 журналістів з початку повномасштабного вторгнення забрала в нас росія за даними Національної спілки журналістів. За 8 років війни ми втратили ще більше…", – написав глава Мінкульту.

Він додав, що сьогодні, в День пам'яті загиблих журналістів в Україні вшановують пам’ять борців передової інформаційного фронту.

"Бути журналістом сьогодні – це бути готовим віддати своє життя, щоб доносити правду всьому світу. Безмежно вдячний вам, як і вся наша країна", – наголосив Ткаченко.

Додамо, що день пам'яті українських журналістів держава відзначає кожної третьої п'ятниці вересня.

Нагадаємо, псевдо-журналіст Олег Грушко, який донедавна був фактичним редактором окупантської газети "Наддніпрянська правда", змінив посаду на "офіційну", зараз він – так званий «начальник управління патріотичного виховання Департаменту молодіжної політики Херсонської області»

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER