Унаслідок нічного обстрілу Миколаєва загинули двоє людей, ще троє поранені

У ніч на 14 вересня російсько-окупаційні війська випустили по Миколаєву ракети С-300. Внаслідок удару загинули двоє мирних жителів і ще троє отримали поранення. 

Про це повідомляє голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім.

"Орієнтовно о 01:10, 14 вересня, Миколаїв зазнав ракетних обстрілів. За попередніми даними, типу С-300. Пошкоджено навчальний заклад, об’єкти інфраструктури та житлові будинки, зокрема, було влучання біля дев’яти- та п’ятиповерхівки", – написав Кім.

Також одна з ракет потрапила на територію підприємства, внаслідок чого там спалахнула пожежа. Попередньо двоє людей загинули, ще троє поранені.

"За попередніми даними, двоє людей загинули, троє отримали поранення та трьом громадянам надана допомога амбулаторно. Детальна інформація уточнюється", – зазначив голова Миколаївської ОВА.

Раніше про масований ракетний удар по Миколаєву повідомив міський голова Олександр Сєнкевич. За його словами, на місцях обстрілів працюють аварійні бригади і комунальники.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER