Посадив племінника на ланцюг: на Одещині поліцейські розслідують знущання над дитиною

Дядько пояснив, що прикував хлопчика залізним ланцюгом до опори, тому що той погано поводився.

Поліція Одещини розслідує факт знущання над дитиною у Березівському районі.

Про це повідомили в пресслужбі ГУНП в Одеській області.

У мережі правоохоронці виявили відео, на якому маленький хлопчик сидів на землі, прив’язаний за ногу до опори металевим ланцюгом. Поліцейські встановили, що на відео семирічний хлопчик, який мешкає разом з тіткою та її родиною, яка взяла опіку над племінником після смерті рідних батьків.

Родина має статус опікунської, тому соціальні працівники разом із поліцейськими раніше відвідували її за місцем мешкання. Родина мала належні умови для проживання та розвитку дітей. В ході опитування дядько хлопця пояснив, що прив’язав його, поки дружини не було вдома, бо той нібито робить шкоду, не слухається і тікає з дому.

Зі слів сусіда, який зняв подію на телефон, він був свідком неодноразового вчинення домашнього насильства щодо дитини. Вказана подія мала місце у червні поточного року, та сусід до поліції не звернувся, аргументуючи це тим, що не хотів псувати відносини з сусідами.

Поліція розпочала кримінальне провадження за трьома статтями КК України: «Домашнє насильство», «Катування» та «Незаконне позбавлення волі або викрадення людини, вчинені щодо малолітнього».

Як ми повідомляли раніше, Генеральна прокуратура доручила прокурору Одеської області перевірити інформацію про знущання дітей у центрі соціально-психологічної реабілітації "Світанок".

 


Андрій Попов

У журналістиці понад 20 років. Тематика: економіка, місцеве самоврядування, розвиток міста, ефективність використання публічних коштів.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER