Україна визнала, що ЗСУ завдавали ударів по російських базах у Криму

Головнокомандувач ЗСУ офіційно заявив про те, що українська армія завдавала ударів по тимчасово окупованому Криму. Ракети спрямували на авіабази Росії. 

Про це Валерій Залужний та перший заступник голови Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони і розвідки Михайло Забродський розповіли "Укрінформу".

"Переконливим прикладом правильності такого підходу в поточному році є успішні зусилля ЗС України з фізичного перенесення бойових дій на тимчасово окуповану територію АР Крим. Йдеться про серію успішних ракетних ударів по кримських авіабазах противника, перш за все – по аеродрому Саки". 

Додамо, вибухи у Криму пролунали у серпні. Їх підтверджувало Міноборони Росії. Натомість українська сторона вперше офіційно визнала про те, що це була робота ЗСУ.

Нагадаємо, російські окупанти вирішили перевезти до Криму важку військову техніку – ешелон з танками, гаубицями і САУ помітили на залізничній станції Тамань, що біля в'їзду на Керченський міст з боку Росії.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER