“Упевнений, що з 24 лютого РФ нічого не втратила”, – Путін

Російський президент Володимир Путін виступив сьогодні на пленарному засіданні Східного економічного форуму у Владивостоці. Тут він висловив свою думку щодо війни в Україні.

Про це пише Українська Правда із посиланням на російській пропагандистські видання.

"Упевнений, що з 24 лютого РФ нічого не втратила, але головний здобуток – це зміцнення суверенітету. Росія – суверенна держава, ми завжди захищатимемо свої національні інтереси, проводячи самостійну політику", – сказав Путін.

Він наголосив, що Росію ізолювати неможливо, оскільки "країна, використовуючи свої природні конкурентні переваги, продовжить нарощувати свій транспортний потенціал, розширювати мережу автомобільних доріг та залізниць, будувати нові підходи до морських терміналів та збільшувати їхню потужність".

Крім того, за словами президента РФ, країна цілком здатна забезпечити себе природними ресурсами.

Він також звинуватив США у тому, що вони підірвали основи світового економічного порядку. І додав, що  "Захід прагне зберегти вигідний йому світовий порядок за вигаданими ним правилами".

Нагадаємо, у Генштабі кажуть, що приватні воєнні компанії, які Росія використовує для війни в Україні, зазнають суттєвих втрат. Окремі підрозділи нараховують понад 40 відсотків важкопораненими та вбитими. Тіла багатьох загиблих не ідентифікуються та рахуються як зниклі безвісти.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER