Удар ЗСУ по базі “вагнерівців” підтвердили в Луганській ОВА

Голова Луганської ОВА Сергій Гайдай заявив, що українські військові знищили штаб базування ПВК "Вагнера" в Попасній.

"ЗСУ знову вдало відпрацювали по ворожому штабу, на який навів один із представників ЗМІ Росії. На цей раз учора в Попасній, де влучним ударом розбито штаб ПВК Вагнера. Кількість загиблих уточнюється", – зазначив Гайдай у Telegram.

ЗМІ пишуть, що ЗСУ могли дізнатися про розташування бази ПВК Вагнера завдяки публікації.

8 серпня на каналі «Воєнкор Середа» було опубліковано пост «Приїхав до Попасної, заїхав до штабу «ПВК Вагнер». Піст супроводжували фотографії штабу та навколишньої місцевості. На одну зі світлин навіть потрапила табличка з адресою штабу.

Війська РФ намагаються проводити розвідку переднього краю оборони ЗСУ. Українські військові у неділю, 14 серпня, відбили вісім атак окупантів. Розвідгрупу російських військ українські військові знешкодили.

На Слов’янському, Бахмутському, Авдіївському і Новопавлівському напрямках українські військові стримали ворожі штурми і змусили противника відійти.


Оксана Орсач

Журналістка-розслідувачка.Висвітлює у матеріалах корупцію на місцевому рівні та воєнні злочини. Працює в команді Nikcenter з 2019 року.Звертайтеся поштою orsach@nikcenter.org

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER