Миколаївці зареєстрували петицію з проханням скасувати комунальні платежі на період війни в зонах бойових дій

Миколаївці звернулися до президента Володимира Зеленського з проханням скасувати плату за комунальні послуги в областях, де йдуть постійні обстріли та бойові дії, зокрема у Миколаєві та області.

Відповідна петиція була розміщена 4 серпня, і наразі вона набрала 1 тисячу 933 підписи із необхідних 25 тисяч.

Автором петиція стала Тетяна Чернелівська. Жінка вважає, що жителів Миколаївщини на час бойових дій необходно звільнити від виплат комунальних послуг.

— В місті Миколаїв склалася складна ситуація з питною водою. В кранах тільки технічна. Питну воду мешканці які залишились в місті зокрема люди похилого віку змушені купувати або стояти в чергах за безкоштовною водою під обстрілами по 2-3 години. Зараз більшість людей залишилися без доходу, без роботи, люди намагаються вижити. Люди не мають змоги оплачувати комунальні платежі. Закликаємо уряд правильно оцінити ситуацію та поставитися з особливою важливістю до цього питання. Цей захід допоможе величезній кількості людей просто вижити! Вимагаємо вжити цього заходу в умовах важкої ситуації в Миколаєві та Миколаївській області, — йдеться в тексті петиції.

Нагадаємо, Сергій Шайхет розповів про розслідування використання 56 млн з держбюджету на воду в Миколаєві: "Була отримана інформація, що вказаними грошима хочуть заволодіти".

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER