На Херсонщині ССО «Азов» зафільмували свою контратаку і знищення групи окупантів

Сили спецоперацій «Азов» зафільмували успішну контратаку на Херсонщині, яка закінчилася оточенням та знищенням групи росіян.

Відео підрозділ опублікував у відкритому доступі.

На першій фазі операції бійці ССО розвідали місцевість. Далі почався штурм, коли українці оточили близько десяти ворогів.

Їм запропонували скласти зброю, але росіяни почали втікати, тому їх атакували дронами. Результатом став полон декількох ворогів, інші — знищені у перестрілці.

Бійці «Азову» розповіли, що у стрілковому бою без підтримки артилерії або іншої техніки ворог ламається, не витримуючи тиску в моральному плані.

"Тому що ми вдома на своїй землі, ми її відбиваємо. А вони — ніхто, й не хочуть дoхнути за цю землю", — пояснив боєць із позивним «Похмурий», який був поранений під час штурму.

Нагадаємо, у Чорнобаївці ЗСУ знищили два командні пункти росіян — під удар потрапили «псковські» десантники.


Оксана Орсач

Журналістка-розслідувачка.Висвітлює у матеріалах корупцію на місцевому рівні та воєнні злочини. Працює в команді Nikcenter з 2019 року.Звертайтеся поштою orsach@nikcenter.org

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER