Війська РФ обстріляли зупинку громадського транспорту на Донеччині – 8 загиблих

Російські війська зранку, 4 серпня, обстріляли Торецьк Донецької області із артилерії. Внаслідок обстрілу вісім людей загинули, ще четверо отримали поранення.

Про це повідомив голова ОВА Павло Кириленко.

«8 загиблих, 4 поранених – такі наслідки обстрілу Торецька, який росіяни здійснили сьогодні близько 11 години. Серед чотирьох поранених – три дитини», – йдеться у повідомленні.

Голова ОВА додав, що за попередньою інформацією, загарбники вдарили з артилерії. Окупанти влучили у зупинку громадського транспорту, де на той момент було скупчення людей.

Крім того, війська РФ пошкодили церкву, а також поранили священика і пошкодили навколишні багатоповерхівки. Кириленко нагадав, що російські окупанти щодня б’ють по цивільних.

«Всі, хто досі залишається на Донеччині, наражають себе на смертельну небезпеку. Звертаюся до всіх жителів області: не перетворюйте себе на російську мішень», – наголосив голова ОВА, закликавши місцевих жителів евакуюватися.

Нагадаємо, росіяни обстріляли громадську зупинку у Миколаєві касетними снарядами: семеро людей загинуло.


Оксана Орсач

Журналістка-розслідувачка.Висвітлює у матеріалах корупцію на місцевому рівні та воєнні злочини. Працює в команді Nikcenter з 2019 року.Звертайтеся поштою orsach@nikcenter.org

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER