Житель раніше окупованого села на Миколаївщині розповів, як мститься росіянам за їхні злочини

Мешканець одного з сіл Баштанського району Миколаївської області, яке вже звільнили від російських військових, вступив до лав ЗСУ, щоб помститися окупантам за їхні злочини.

Про це розповідають в Оперативному командуванні «Південь».

Гранатометник Володимир на позивний «Лисий» розповідає про жахи війни, що принесли російські загарбники у рідний Баштанський район.

«Ці нелюди зайшли колоною десь у 1000 одиниць техніки. Знищували з танків людські хати, грабували, влаштовували стрілянину і п’яні розбірки. Розстріляли школу, яка стояла з 19 століття! Вони хотіли біля Баштанки зробити собі переправу, але були розбиті вщент. Аби втекти, окупанти крали в людей трактори, вантажилися в причіп, моталися в матраци і так тікали. Я вирішив, що краще з побратимами на танку їх давитиму, ніж від цієї нечисті в підвалі ховатимуся», — відзначив він.

Своє слово Володимир тримає і випалює окупантів зі шведського гранатомета.

«Знає, що одного разу Сили оборони України звільнять всі тимчасово захоплені землі і кожного українця, який зараз терпить рашистську навалу», — додали в ОК «Південь».

Нагадаємо, за минулу добу ЗСУ знищили ще 180 окупантів, а також збили шість крилатих ракет противника. 


Оксана Орсач

Журналістка-розслідувачка.Висвітлює у матеріалах корупцію на місцевому рівні та воєнні злочини. Працює в команді Nikcenter з 2019 року.Звертайтеся поштою orsach@nikcenter.org

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER